Spelregels voor het stemmen

Waarom stemmen?

Door jouw stem uit te brengen bepaal jij mee de inrichting van het natuurpark Damiaanpark.

Kan ik op meerdere zaken stemmen?

Ja, je kan op maximaal 3 zaken stemmen.

Kan ik mijn stem ongedaan maken?

Ja, je kan opnieuw inloggen en je stem ongedaan maken. Dit doe je door op “je hebt gestemd” te klikken bij het specifieke ontwerp. Dit kan tot en met 30 september, de laatste dag van de stemming.

Is het resultaat van de stemming bindend?

Het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei kiest in samenspraak met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw de inrichting van natuurpark Damiaanpark. Voor deze keuze wordt er uiteraard rekening gehouden met alle ontvangen suggesties en met het resultaat van deze stemming, maar deze laatste is echter niet bindend.

Wanneer kan er gestemd worden?

Stemmen kan tot en met 30 september 2021.

Hoe kan ik stemmen?

Iedereen kan zijn stem online of offline uitbrengen. Je moet dus niet in Sint-Pieters-Leeuw wonen om je stem uit te brengen.

Om online te stemmen, dien je je te registeren op het participatieplatform, hiervoor heb je een geldig e-mailadres nodig. Elke registratie met een geldig e-mailadres geeft stemrecht.

Om offline te stemmen, download je de flyer en vul je de achterkant in. Je kan deze dan tot 30 september 2021 bezorgen in de brievenbus aan de bibliotheek (Rink 2 in Sint-Pieters-Leeuw) of doormailen naar leefmilieu@sint-pieters-leeuw.be.

Is elke stem evenveel waard?

Elke stem is evenveel waard.

Moet ik verplicht een profiel aanmaken?

Je hebt geen profiel nodig om de website te raadplegen. Om je stem online uit te brengen, dien je wel een profiel aan te maken op basis van een uniek e-mailadres.