Wat bepaal jij?

We vragen om je stem uit te brengen in fase 1 op het tijdstip dat het plein mag afgesloten worden, om in fase 2 suggesties in te dienen voor de inrichting van de recreatieve zone en om in fase 3 te stemmen op je favoriete ontwerp voor de inrichting van het plein en de parking.

 

FASE 1

10 december 2021 - 10 januari 2022

In een eerste fase laten we julie beslissen op welke tijdstippen het plein wordt afgesloten, m.a.w. wanneer maken we het plein autovrij met de verzinkbare palen? We stellen je daarbij drie mogelijke scenario’s met verschillende tijdstippen voor:

  1. enkel ’s morgens en ’s avonds bij start en einde van de schooldag (= principe schoolstraat);
  2. bij start en einde schooldag + bij evenementen (bv. zondagnamiddag voor de chiro ….)
  3. permanent afsluiten = permanent plein.

 

FASE 2

24 januari 2022 - 24 februari 2022

Nadat werd bepaald wanneer het plein wordt ingesteld, vragen we je om suggesties te geven over de functies die dit plein kan hebben. Alle suggesties worden door het gemeentebestuur gebundeld. Op basis van de ingestuurde suggesties worden er door het studiebureau ontwerpen opgemaakt. Deze ontwerpen worden in ‘fase 3’ opnieuw aan jou voorgelegd.

 

FASE 3

? 2022 - ? 2022

  • Het plein/recreatieve zone – stemmen op favoriete ontwerp
    Op basis van de ingezonden suggesties worden door het studiebureau ontwerpen opgemaakt. We vragen om je stem uit te brengen op het ontwerp dat je voorkeur geniet.

  • De parking
    Er zijn twee voorstellen voor de inrichting van de parking. Je kan je stem uitbrengen voor het voorstel dat je voorkeur geniet.

 

Gemeenteplein Zuun